hifu fejlec

Bőrfeszítés intenzíven ultrahanggal

Az Ultherapy után megérkezett Magyarországra az újabb fejlesztésű HIFU!

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasonic) intenzíven fókuszált ultrahang mélyen behatol a bőrbe, ami által a laza bőrt kiválóan feszesíti, mivel elősegíti a kollagén és elasztin rostok képződését. A nagy energiájú UH hatása az epidermisz és dermisz rétegen áthatolva, de azok működését nem befolyásolva az írharétegben érvényesül A hő hatására szövetekben azonnali kontrakció történik, ami már a kezelés után látványos eredményt nyújt.

A HIFU ultrahangos kezelési kúra feszesebb és símább felszínű bőrt eredményez, a ráncok mélysége csökken, a tág pórusok összeszűkülnek, a szemöldök vonala megemelkedik. A kezelést követően rögtön vissza lehet térni a normál hétköznapi tevékenységünkhöz, smink azonnal használható.

A HIFU energia (intenzíven fókuszált ultrahang) alternatívaként szolgálhat egyéb invazív vagy fájdalmas lifting és feszesítő eljárásoknak. A noninvazív technológiák közt eddig ez a laghatékonyabb a bőr feszesítésére, a ráncok csökkentésére, a toka, a nyak és a fenék emelésére. A páciensek megfiatalodott, feszesebb és símább bőrről számolnak be a kezelést követően.

Jelentkezzen ingyenes bőrállapot felmérésre elérhetőségünk valamelyikén!

Pink Tulipán Kozmetika Siófok

Pink Tulipán Kozmetika

Szépség-Ház

Cím: Siófok, Széchenyi u. 22.
Telefonszám: 06/20-383-7884
pinktulipankozmetika@gmail.com

qrcode kozmetika siofok

Elérhetőségünk térképen

vagheggi nagykep