75.15 TERMÉKCSALÁD

Összefoglalva: a kutatások szerint egyesek a genetikai programjuk szerint gyorsabb ütemben öregszenek, ami néhány gén szekvenciájának kis különbségeihez kötött.

Ha ki vannak téve negatív életmódbeli hatásoknak, mint a dohányzás, elhízás, mozgásszegény életmód, akkor hajlamossá válnak egy még gyorsabb biológiai öregedésre.

12 380x416

NÁDCUKOR ŐRLEMÉNYES ARCRADÍR

Nádcukor őrleményt tartalmazó arcradír értékes vajakkal és olajakkal. Használjuk az arcon, nyakon és dekoltázson finom kőrkörös masszázs mozdulatokkal. Tegyünk hozzá néhány cseppet a bőrfiatalító tonikból, amitől tejes állagúvá változik, majd töröljük le nedves szivaccsal. Használjuk legalább egy héten egyszer.

14 380x416

BŐRFIATALÍTÓ TONIK

Búzavirág kivonatot, hialuron savat és ametisztet tartalmazó koncentrátum, mely az arcbőr letisztításának kiegészítésére szolgál. Tisztán alkalmazzuk beütögetve a bőrbe, akár naponta többször is. Frissességet nyújt, az arcbőr ragyogóvá válik. Az értékes és nagyon kényelmes pumpás kiszerelés segíti a termék használatát, mert a magas koncentrációjú hialuron sav tartalom miatt töményebb és sűrűbb az állaga.

123 295x276

PROFESSZIONÁLIS KEZELŐ KIT

  • FELTŐLTŐ HATÁSÚ MASSZÁZS KRÉM 75ml
  • AKTIVÁLÓ FOLYADÉK 500ml
  • NAPPALI LIFTING KRÉM 30ml
  • ROYAL ARCMASZK 27gr
  • INTENZÍV SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ 1ml

13 380x416

LEMOSÓ KRÉM

Habkönnyű textúrájú lemosó krém (párnahatás). Az arc, nyak és dekoltázs letisztításához, a sminket is tökéletesen eltávolítja. Cupuacu vajat, a Golgota virág olaját tartalmazza, ami gazdag omega-6 zsírsavban. Használatával a bőr bársonyosan puha marad.

15 380x416

ZSELÉ MASZK

Tengeri por, ami vízzel érintkezve egy zselé maszkot képez. Könnyű textúra, frissítő és nyugtató hatással, kiemelten ajánlott a szemek környékére, de alkalmazható az egész arcon, nyakon és dekoltázson anti aging hatással. A felhasználás módja Használati utasítás:40 ml vizet öntsünk egy kis tálkába, szórjunk bele három kanálkányi port. Hagyjuk néhány másodpercig megdagadni, majd óvatosan keverjük össze, míg zselé állagú maszkot kapunk. Ecset segítségével vigyük fel az arc bőrére, hagyjuk hatni 10 percig majd a Bőrfiatalító tonik néhány cseppjével masszírozzuk át a bőrt és távolítsuk el a maszkot.

vissza gomb

Pink Tulipán Kozmetika Siófok

Pink Tulipán Kozmetika

Szépség-Ház

Cím: Siófok, Széchenyi u. 22.
Telefonszám: 06/20-383-7884
pinktulipankozmetika@gmail.com

qrcode kozmetika siofok

Elérhetőségünk térképen

vagheggi nagykep