DELAY INFINITY TERMÉKCSALÁD

Bőröregedés gátló hatással

Speciális és modern termékek a bőr öregedésének megelőzésére és lassítására. Használata már az első apró ráncok megjelenésétől javasolt.

kit professionali 380x416

DELAY INFINITY KIT KABIN KEZELÉS

Arcmasszázs ampulla Olajos ampulla, amely segíti a speciális stimuláló masszázst és a bőr táplálását. 10 x 2 ml Arcmaszk Gazdag hatóanyag tartalmú maszk. A Krókusz virág, lila rizs és hialuron sav kisimítja a bőrt, maximális eredményt biztosítanak az arc, nyak és dekoltázs bőrén. 10 maszk Tökéletes arcbőr Egy azonnali lifting hatást biztosító ampullával tehetjük tökéletessé a bőrt a kezelés végén. 10 x 2 ml Nappali krém Befejező krémként a Delay Infinity nappali krémmel záródik a kezelés. Hozzájárul a bőr táplálásához, védelméhez és ragyogásához. 30 ml tubus

lozione tonica1 380x416

TONIK Bőröregedés gátló hatással

Egy innovatív és nagyon hatékony és természetes eredetű hidratáló hatóanyagrendszert tartalmaz, optimalizálja a bőr megtisztításának folyamatát és a stimulálását.

latte detergente2 380x416

LEMOSÓ TEJ

Könnyű emulzió, amely gyengéden tisztítja meg a bőrt frissesség érzetét nyújtva. Értékes hatóanyagokban gazdag, a Karité vajnak és a lila rizs kivonatának köszönhetően táplálja, és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.

vissza gomb

Pink Tulipán Kozmetika Siófok

Pink Tulipán Kozmetika

Szépség-Ház

Cím: Siófok, Széchenyi u. 22.
Telefonszám: 06/20-383-7884
pinktulipankozmetika@gmail.com

qrcode kozmetika siofok

Elérhetőségünk térképen

vagheggi nagykep